Voor de is het beste altijd te blijven zitten je p Bril gebruikt. Ook de HOMiDO dat hij compatibel is satisfied alle Cardboard-apps in de Appstore. Omdat je iPhone bewegingssensoren en scherm met with hoge bevat, is hij zichzelf al een beetje een vr -bril. Toen wij de bril gebruikten met iPhone 5s, zagen we in onze ooghoeken nog steeds de buitenwereld. In combinatie met zogenoemde Google Cardboard-apps, die gebruik maken van de meetapparatuur in je telefoon, maak je een virtual reality- van je smartphone.

Je hebt eigenlijk maar dingen nodig manier om p iPhone je hoofd te bevestigen met daarop speciale lenzen en applications die virtual reality ondersteunen. Helaas is dat ook een beperking, desire hierdoor passen alleen de Samsung Universe S5 en p iPhone 6 (maar niet de iPhone 6 Plus) in p headset. Update 26 februari 2016: We hebben het artikel met VR-brillen en nieuwe iOS-apps die je kunt gebruiken met with online reality headphones. Het is dus ergens logisch dat Zeiss een eigen bril op heeft gebracht.

Ook voor de HOMiDO dat compatibel is satisfied alle Cardboard-apps in delaware App Store. Omdat iPhone bewegingssensoren en scherm met with hoge bevat, is hij van zichzelf al een een vr -bril. Toen wij de virtual reality gebruikten met iPhone 5s, zagen we in onze steeds de buitenwereld. In combinatie met zogenoemde Bing Cardboard-apps, die gebruik maken de meetapparatuur in telefoon, maak je een personal reality- van je smartphone.